مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله

با سلام و خسته نباشید. سوالی در خصوص معاملات اشخاص با معلولیت ذهنی داشتم که اگر چنین فردی ملک خود را بفروش رسانده باشد با توجه به اینکه مدت مدیدی از زمان معامله میگذرد و در ملک مذکور نیز اکنون ساخت و ساز شده است ولی علیهذا وضعیت حجر فروشنده محرز است آیا ابطال معاملات مذکور ممکن است و در کل چگونه میبایست در این زمینه عمل کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
چنانچه بتوانيد اثبات كنيد در زمان انعقاد معامله ، طرف محجور بوده معامله باطل است و مرور زمان تاثيري در آن ندارد