مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک و اتهام بطلان معامله

سلام. بنده سال 94 یک واحد مسکن مهر نیمه کاره از یکی از اشناها خریدم و 18 میلیون به ایشان پرداخت کردم 12 میلیون چک و مابقی در کارت خوان ایشان حال ایشان میفرمایند هیچ پولی به بنده پرداخت نشده و مبایعه نامه را من فقط امضا کرده ام و رفته ام و متن را خود شما نوشته اید و بطلان معامله هست. شماره چک داخل مبایعه نامه نوشته شده وچک را خود ایشان از بانک نقد کرده اند. مبایعه نامه در بنگاه نوشته شده و اثر انگشت و امضا هم کرده اند. لطفا راهنمایی کنید توضیح برای دادگاه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما
زیرا اصل بر حال بودن است و پرداخت و اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیش های واریزی می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید .
به نظر با این ادعا دادگاه بطلان معامله را نمی پذیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید به پرینت واریز وجوه استناد کنید بهتر است وکیل داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر حال بودن است و پرداخت و اصل بر صحت عقود است و هر کس خلاف این مسأله را ادعا میکند باید بتواند دلیل بیاورد و ثابت کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد الزام آور است و طرفین باید قانونا به آن پایبند باشند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستندات پرداخت دارید ادعای جعل دارند درخواست ارجاع به کارشناس نمایند ایشان ادعا می کنند ادعای خود را باید ثابت کنند صرف ادعا مثبت مدعا نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر امضا و اثر انگشت ایشان در مبایعه هست نمی تواند انکار کند

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
شما گواهی بانک مبنی بر وصول مبلغ چک توسط خریدار و همچنین پرینت واریز مابقی وجه را به دادگاه ارائه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ادعای ایشان بلادلیل وبا توجه به پرداخته ثمن که به صورت وجه نقد و چک بوده معامله از اصالت و صحت قانونی برخوردار می باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر چک مندرج در مبایعه نامه نقد شده باشه همین مورد در رد خواسته ی ایشون مبنی بر بطلان معامله کافیه و برای شما مشکلی حادث نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صحت است با توجه به پرداخت دلائل ایشان بلاوجه می باشد پرینت واریز و چک را ارائه دهید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورت شکایت ایشان ؛ مستندات خود اعم از صورتحساب حساب که کارت کشیده اید و لاشه چک نقد شده و شهود را حاضر کنید