مشاوره حقوقی رایگان - نوع دادخواست

سلام، فتوکپی تقسیم نامه عادی را دارم که کلیه وراث (۱۲نفر) آنرا امضا کرده اند ولی دو نفر کتمان می کنند و یکی از آن دو اصل تقسیم نامه را نمی دهد .چگونه می توان از طریق دادگاه آنها را ملزم به تایید امضا خودشان کرد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما در ابتدا باید اظهارنامه ای را برای دریافت اصل تقسیم نامه به ورثه ای که تقسیم نامه را در اختیار دارد ارسال کنید. پس از آن اگر در مهلت مقرر در اظهارنامه تقسیم نامه را تحویل ندادند می توانید دادخواست الزام به استرداد تقسیم نامه را ارائه کنید.