مشاوره حقوقی رایگان - سند وکالتی

سلام و ادب
یک ملکی خارج از تهران میخوام خریداری کنم این ملک مشاعی با ملک دیگریست که آن سند قطعی تک برگ دارد ولی این ملک ندارد و گفتند باید طرح هادی جدید بیاید تا تک برگ شش دانگ بدهند
اگر وکالتی بلاعزل معامله کنم ایا بعد از فوت مالک ... امکان گرفتن سند به نام خودم دارم ایا کلا احتیاجی بعدا به ایشان هست و چون کد پستی ندارد نمیتوانم مبایعه نامه با کد رهگیری بگیرم لطفا راهنمایی فرمایید
بسیار متشکر از سایت خوبتان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با فوت مالک وکالتنامه باطل میشود بهتر است در سندی تحت عن.ان اقرارنامه تکلیف بعد از فوت را مشخص کنید تا اختیار انتقال سند در زمان وراث را داشته باشبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مبایعه نامه تنظیم کنید و از فروشنده وکالت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام وکالت به فوت باطل میشود. بهتر است مبایعه نامه یا صلحنامه هم تنظیم شود تا در صورت فوت فروشنده علیه وراث اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبایعه نامه یا صلحنامه هم تنظیم شود تا در صورت فوت فروشنده علیه وراث اقدام نمایید.چرا که با فوت وکالت باطل میشود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

وکالت بعد از فوت وکیل یعنی شخصی که به شما وکالت میدهد باطل میشود حتما علاوه بر وکالت فروش یک مبایعه نامه عادی هم بارفروشنده منعقد کنید، از نظر قانونی هیچ فرقی بین قولنامه عادی با قولنامه دارای کدرهگیری وجود ندارد و هر دو سند عادی محسوب میشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام راه‌های مختلفی مانند وکالت و یا قرارداد وجود داردذ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مبایعنامه تخصصی تنظیم گردد
وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود