مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

میشه اینو واسم تفهیم کنید
دادگاه ارتکاب معنونه از ناحیه متهم موصوف را محرز دانسته و به استناد مواد 661 و 667 کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 و اصلاحی ان به موجب ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399 و بند 2 ماده 3 قانون نحوه وصول به رد مال و یا عین مال یا 33 میلیون ریال و تحمل 30 ضربه شلاق تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم میکند. رای حضوری بوده
میخام بدونم این حکم زندان هم داره؟
ایا باید رضایت بگیرم از شاکی یا نیازی نیست؟
اگه 3 میلیون و بدم دیگه تمومه؟
رای حضوری بوده یعنی چی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زندان ندارد. یا بابد غین مال را برگرداند و یا اینکه 3/300 پرداخت کند و شلاق تا 30 ضربه دارد. برای رضایت بسته به جرم متفاوت است .اگر جنبه عمومی نداشته باشد با رضایت شاکی خصوصی منتفی است . رای حضوری است یعنی غیابا رای داده نشده

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

خیر زندان ندارید
مبلغ را واریز نمایید
در صورتی که رضایت بگیرید احتمال تخفیف در شلاق وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حبس ندارد اگر رضایت شاکی را بگیرید به نفع شماست و از جهات تخفیف مجازات کوثر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در صورت رضایت شاکی تخفیف مجازات اعمال می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زندان نداره و شما باید جریمه را پرداخت کنید و شلاق نیز اجرا می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زندان منتفی است
گذشت شاکی از موارد تخفیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر قاضی حکم حبس صادر نکرده است و فقط مجازات رد عین مال مسروقه یا 3 میلیون و 30 ضربه شلاق خواهید داشت