مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوای خواهان

سلام وقت بخیر. برای تجدید نظر در خصوص حکم صادر شده برای 16ماه یک سکه اعتراض زدیم که قبلا پرداختی اقا 14ماه یک سکه بود بعد از درخواست تعدیل 16ماه یک سکه رای داده شد که بعد از اعتراض، رای تجدید نظر صادر شد که متن رای رو گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید که بر اساس حکم 14ماه یک سکه باید پرداخت کنند یا 16ماه. و ایا مجدد باید اعتراض و درخواست ارائه بدیم
تجديدنظرخواهی اقای م. ک و خانم س. ز بطرفیت يکديگر نسبت به دادنامه ... شعبه 7 محاکم خانواده .... که به موجب ان ضمن احراز عسر تجديدنظرخواه رديف اول برای ادامه پرداخت اقساط مهريه مشارالیها ، به نهج مذکور در ان تعديل گرديده ، از اين جهت موجه به نظر می رسد ؛ که چون به دلالت اوراق پرونده ، مدعی اعسار به تکلیف قانونی خود موضوع مادتین 3 و 8 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مبنی بر تنظیم صورت اموال و دارایی خود و انضمام آن به برگ دادخواست ، عمل نکرده ، دعوايش مطابق قانون اقامه نشده ، قابلیت استماع ندارد . لذا دادگاه دادنامه معترض عنه را که بدون توجه به مقررات اصدار گرديده ، واجداشکال و در خور قض تشخیص داده با استناد به مواد 2 و 358 قانون ايین دادرسی مدنی ضمن نقض آن ، قرار عدم استماع دعوای خواهان صادر و اعلام می نمايد . اين قرار قطعیست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مجدد دادخواست خود را ثبت کنید با رعایت تشریفات قانونی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دوباره دادخواست تعدیل مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد