مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی، انحلال شرکت مدنی، مطالبه وجه الشرکه

باعرض سلام. قرارداد بصورت دستی درحضور شاهدان نوشته شده، یااین عنوان، انحلال شرکت مدنی، مطالبه وجه الشرکه (معدن درصدی شریک بودم به مشکل خوردیم)شورا با استناد ماده 2قانون ایین دادرسی مدنی، قرار عدم استماع دعوی صادر کرده، ایا قرار صادره از شورا درسته یاجای اعتراض وجود داره. باتشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دادخواست درست مطرح نشده بهتر است با وکیل متخصص امر مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر شما صورتجلسه‌ای دارید می‌بایست تنفیذ آن را بخواهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما دادخواست را اشتباه تنظیم کردید چرا عذم استماع بزند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگي به اسناد و مدارک مربوطه ازجمله دادخواست دارد
بنظر راه حل وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به توضیحات بیشتر است
و قرار عدم استماع قابل اعتراض میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد دادخواست به درستی تنظیم نشده است و البته که میتوانید در مهلت مقرر اقدام به اعتراض کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است حضوری یا تلفنی از طریق سایت دادراه با وکلا مورد انتخاب مشاوره و توضیح کامل ارائه دهید