مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تعویض نکردن پلاک خودرو

بنده خودرو را به شخصی وکالت داده و پلاک عوض نکرده ودو دست چرخیده ونفر آخر از زمان 20روز که برای تعویض پلاک گذشته و پلاک عوض نکرده والعان برای من ونفر دوم و سوم طرح شکایت کرده برای تنظیم دوباره وکالت آیا برای بنده میتواند شکایت کند یا برای نفر آخر میتواند شکایت کند پدر دادگاه بیاید در ضمن بنده از طریق راهنمایی و رانندگی توقیف پلاک را اقدام کرده‌ام و ماشین در پارکینگ است

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه فروشندگان قبلی و صاحب سند را باید قانونا طرف دعوا قرار دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله علیه شما و تمامی ایادی میتواند شکایت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه شما و سایر مالکین باید اقامه دعوا نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله باید به طرفیت تمام ایادی دادخواست بدهد
شما باید دیگر وکالت به ایشان ندهید و اعلام کنید که حضورا به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید