مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه سفارش مبل

سلام من یه دست مبل سفارش دادم و قرارداد نوشتیم که در 10 روز کاری بهمون تحویل بده و نصف قرارداد هم پیش پرداخت دریافت کرد الان 50 روز کاری گذشته و نهایتاً با توجه به تماس های زیادم دیگه جوابگو نیست جلو مغازه هم میریم هفته به هفته به تاخیر میندازه چطور میتونم هم مبلمو ازش بگیرم هم کاری کنم که دیگه این مسئله رو برای کسی ایجاد نکنه بلاخره همه میدونیم اتحادیه همیشه طرفیت میگیره و تایم رو بیشتر میکنه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به ایفای تعهد و خسارت تاخیر در ایفای تعهد بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اتحادیه پیگیری کنید اگر افاقه نکرد به استناد قرارداد دادخوتست الزام به ایفای تعهد دهید