مشاوره حقوقی رایگان - سفارش مبل و میز ناهارخوری

سلام.درتاریخ 12دیماه سفارش مبل و میزناهارخوری دادم و مبلغی رو بعنوان پیش پرداخت دادم اما تا به امروز که 27 اسفند ماه هستش سازنده مبل منو سرکارگذاشته است
متاسفانه تو فاکتورتاریخ تحویل رو ذکرنکردم .حالا ازشما وکیل با خدا خواهش میکنم کمکم کنید راهنمایی کنید چکارکنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه بدید و سپس دادخواست الزام به تحویل مبیع

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا یک اظهارنامه برایشان ارسال کنید اگر جواب نداد به اتحادیه مربوطه شکایت کن