مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و مزایده زمین

با سلام خدمت اساتید محترم.
بنده زوجه درخواست مزایده زمین داده ام. زمین را بعد از تاریخ توقیف از سمت من همسرم قولنامه ای به نام مادرش زده و مادرش به صورت صوری شکایت کرده که پول زمین را من داده بودم. حالا با این تفاسیر که تاریخ قولنامه بعد از شکایت من بوده و اینکه هیچ پولی از سمت مادر دریافت نشده بوده آیا کار بنده را فقط عقب می اندازند یا میتواند زمین را از مزایده خارج کند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با احترام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ادعای همسر و مادر همسر شما پذیرفته نخواهد شد
در صورت انتقال ملک ، بعد از تاریخ توقیف ملک ، انتقال باطل خواهد بود