مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک

من بمبلغ 7 میلیون وام مضاربه، ضامن فردی شدم ایشان چند بار تمدید کرده بود ولی بعدا پرداخت نکرد و متواری شد
ما دونفر ضامن ایشان بودیم و هر نفر 10 میلیون تومان چک دادیم من کارمند هستم بعد از چند سال بانک با برگشت چک من، دادگاه من را محکوم به پرداخت 15 میلیون کرد و از ضامن دیگر خبری نبود و با درخواست اعسار ماهانه 150 هزارتومان پرداخت میکردم و تا سال 95 حدود 6 میلیون اقساط پرداخت کردم. و از سال 95 پرداخت نکردم. و تا بحال بانک و دادگاه پیگیری نکردند. اولا وضعیت پرداختی من که قسط پرداخت نمی کنم چی می شود و دوماً الباقی بدهکاری من به بانک چی میشود یعنی دوباره سود تعلق و افزایش می یابد یا همان مبلغ اعلامی در رای محکومیت قطعی آماده است باید پرداخت نمایم؟