مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجازه ازدواج مجدد

با سلام
همسرم بیشتر از یک سال است که من و دختر 9ساله مان را رها کرده و رفته تقاضای طلاق کرده و مهریه اش را اجرا گذاشته
حال بنده چگونه میتوانم از دادگاه اجازه ازدواج مجدد را بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در ابتدا دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، هر موقع توانستید ادعای خود را مبنی بر عدم تمکین همسرتان و همچنین ترک زندگی خانوادگی توسط وی در مرجع قضایی صالح با اخذ حکم قطعی اثبات نمائید و ایشان با وجود صدور حکم قطعی الزام به تمکین ، حاضر به اجرای حکم صادره و تمکین از شما نشوند و ناشزه محسوب گردند با اخذ اجازه (صدور حکم) ازدواج مجدد از دادگاه صالح می توانید تجدید فراش نمائید .