مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع

سلام پدرم یه دستگاه ساختمان را به برادرم واگذار کرده
که واگذارکننده حق انتفاع و استفاده آن را به برادرم داده تا هنگامی که ایشان ساختمانی را جهت سکونت دائم خود نساخته واگذار نموده و هیچ یک از فرزندان قبل و بعد فوت ایشان حق اعتراض ندارند
پدرم فوت کرده
الان حق انتفاع سکنی، عمرا، رقبا یا حبس مطلق میشه
ممنون از شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر حق انتفاع سکونت درمسکنی باشد حق سکنی گفته میشودکه می تواندبه صورت عمرا یعنی تاپایان عمر یابصورت رقبی با تعین زمان
یا اگرکه بصورت عمرا یارقبی نباشد حبس مطلق بوده باشد که درصورتیکه حبس مطلق بوده باشد بافوت یکی ازطرفین ازبین می رود