مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع در ملک

با سلام آیا مالک می‌تواند حق انتفاع از ملک خود را به شخصیت حقوقی واگذار کند؟ و تا زمان حیات شرکت این حق باقی بماند؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می تواند.
شخص حقوقی مانند شخص حقیقی می تواند از کلیه حقوق برخوردار شود مگر اینکه ان حقوق بالذات فقط به انسان تعلق گیرد مثل حق زوجیت، حق حضانت و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله مالک هر اقدامی را بر مایملک خود طبق قانون میتواند به سرانجام برساند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است شخصیت حقوقی نیز دارای یک شخصیت مستقل است