مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که ضامن وام بانکیش را کردم

سلام، بنده برای پرداخت بدهی بانکی کسی که ضمانتش را کرده بودم مجبور به دریافت وام از همان بانک به میزان بدهی ایشان به بانک بعلاوه بهره و درصد مسدودی شدم یعنی در مجموع برای پرداخت بدهی 330 میلیون ایشان، خود را به بانک 525 میلیون بدهکار کردم، اکنون برای طرح دادخواست علیه ایشان آیا میتوانم ضرری که ایشان به بنده زده را نیز محاسبه و مبلغ 525 میلیون را مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
هر میزان که بابت بدهی ایشان به بانک پرداخت کرده اید را میتوانید مطالبه کنید