مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک مستثنیات دین

سلام.در سال 97بنده از طریق اسناد بابت مهریه منزل مشترکمون رو توقیف کردم که جز مستثنیات آزاد شد. من هم از اسناد انصراف داده و سه روز بعد از ختم عملیات اجرایی در اسناد ینی هشتم خرداد 98 از طریق دادگاه اقدام کردم برای مهریه اما قاضی گفت روی این خونه نمیتونی اقدام کنی چون مستثنیاته و مجدد آزاد میشه.همسرم هم در تیرماه 98خونه رو بنام مادرش انتقال داد.الان هم خودش اونجا زندگی نمیکنه و حتی خونه رو اجاره داده.آیا میتونم درخواست ابطال معامله به لحاظ صوری بودن و به قصد فرار از دین بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صوری بودن به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دشوار است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اسناد انتقال را دارید و مدرک جهت اثبات صوری بودن دارید می توانید اقدام نمایید . ولی فرار از دین نیست .