مشاوره حقوقی رایگان - جرایم علیه شخصیت و هویت

سلام. از خواهر من و نامزدش‌تو یه جای فضای سبز بین درختا فیلم گرفته یه اقایی که البته مطمئن نیستن چهره هاشون دقیق افتاده باشه و به محض دیدن اون اقا فرار کردن سریع
میخواستم بپرسم اون اقا با اون فیلمش میتونه کاری کنه علیه خواهرم و نامزدش؟؟؟؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر خود ان شخص مرتکب جرم فیلم برداری غیرمجاز شده است و در صورت نشر ان شما می توانید از وی شکایت کنید.