مشاوره حقوقی رایگان - کلانتری

سلام من فردی افغانستانی هستم
که بدون هیچ حکمی از قاضی من و رو از سرکار بازداشت کردن و خانه هم گشتن
و مدارک را هم نگه داشتن
ایا میتوانم از ماموران شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعا مامورین حکم قضایی داشتند از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 197 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت و قصد شکایت داشتید می توانید از شخص یا اشخاص مورد نظر در دادسرای نظامی شکایت کنید.
باید جهت اثبات ادعای خود شاهد یا مدرک داشته باشید و صرف ادعا در صورت انکار آنها نتیجه ای نخواهد داشت.