مشاوره حقوقی رایگان - تهمت تجاوز

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده مردی 30 هستم سال 95 به یک دختر دوست بودم و رابطه داشتم با ایشان و این خانوم مقداری پول کمکم کردن.و چندین بار به حسابم پول ریختن،این خانوم بعد از 6سال پیداشون شده و الان متاهله همراه با شوهرش اومدن مستند سازی کردن،و الکی گردن خانومش رو زخمی کرده و شکایت کرده به این عنوان که من سال 95 به زور به این خانوم تجاوز کردم، و فیلم گرفتم و به عنوان حق سکوت از این خانوم پول گرفتم ایا میشه راهنماییم کنید و کمکم کنید و نظر بدید ممنونم

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

بابت 6سال پیش نمی توان شکایت تجاوز کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دعوای ایشان مشمول مرور زمان شده است
و هر شخصی که ادعایی را در دادگاه مطرح میکند باید خودش ادعای خود را اثبات نماید
و شما می توانید انکار نمایید و از خود دفاع کنید