مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در گذرنامه

سلام . وقتتون بخیر. من امروز صب برای گذرنامه اقدام کردم و کارش تموم شد ولی غروب پیام دادن ک اطلاعات مغایر هست ، و من حدس میزنم اطلاعات تحصیلیم شاید اشتباهی شد، برای اصلاح باز هم هزینه باید پرداخت بشه یا نه، من تحصیلات رو نوشتم کارشناسی درصورتی ک درحال تحصیل هستم تو مقطع کارشناسی ،نمیدونم اشتباه نوشتم یا نه، لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب پلیس به اضافه ده واحد گذرنامه مراجعه و با کد رهگیری تغییرات ان را بررسی کنید