مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اشتباه رنگ چشم در فرم درخواست گذرنامه

باسلام.بنده به مسئول باجه گفتم رنگ چشمم مشکی هست و به اشتباه داخل فرم، رنگ میشی ثبت شده، البته رنگ چشمم قهوه ای تیره محسوب میشود. آیا مشکل خاصی به وجود خواهد آمد و مقدار اندکی آرایش داشتم.اگر مشکلی پیش میاد ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
احتمال ایجاد مشکل وجود دارد نسبت به ثبت تغییرات اقدام نمایید.