مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سهم الارث

مادر بزرگ من زمانی ک قید حیات بود شناسنامه اش گم میشه و یکی از دایی هام وقتی اقدام می‌کنه واسش، اسم مادر و یکی از دایی هامو که ناتنی هستن از طرف پدری با اونا اسمشو مادرو دایی منو قید نمیکنه توو شناسنامه مادربزرگم،الان ک‌فوت شده اونا میگن مامانو دایی من ارث نمیتونن ببرن چون اسمشون توو شناسنامه مادربزرگم نیس
سوالم اینه الان باید چ مدارکی مادرم بگیره که برای دریافت سهم الارثش مشکلی پیش نیاد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر حتما ارث خواهند برد
شما باید درخواست انحصار وراثت نمایید و درخواست استعلام از اداره ثبت را نمایید تا تمام ورثه مشخص بشود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا به این سوال پاسخ دهید که ایا نام مادربزرگ شما در شناسنامه مادر و دایی شما ثبت شده است یا خیر؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانند سهم الارث خود را مطالبه کنند