مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دوربین

ما قصد نصب دوربین در مجتمع داریم ولی پارکینگ ها اختصاصی هستند ومشاع نیستند
ایاهزینه نصب دوربین در پارکینگ به عهده مالکین پارکینگ است یا ان هم باید بین کل مالکین تقسیم شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه نصب دوربین بر عهده تمام مالکان می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهر حال پارکینگ جز مشاعات ساختمان محسوب میشود و تمام مالکین باید هزینه ها را پرداخت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که پارکینگ دارند باید هزینه های دوربین پارکینگ را پرداخت کنند.