مشاوره حقوقی رایگان - مشاور امنیتی

سلام. می خواهم بدانم درباره همسایه ای که در یک ساختمان 16 واحدی هر روز یک مشکل ایجاد میکند واز نظر روحی وروانی هر روز با مصرف شیشه در توهم است طوری که همسایه ها از دست او در امنیت نیستند که حتی پدر او نیز به خاطر کارهای او از خانه گریزان است او در توهم خود با خرید بنزین و اوردن ان به خانه و ریختن بنزین در بطری کوچک خیال اسیب زدن به ساختمان را دارد ما بارها با نیروی انتظامی تماس گرفته ایم ونیروی انتظامی 1 ساعت بعد او را ازاد کرده است حال از شما خواهشمند م که مارا راهنمایی کنید که در باره این شخص که بسیار خطرناک است وجان 16 واحد همسایه از دست وی در خطر است چه اقدامی انجام دهیم با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه تهیه کنید و همه امضاء و همه به دادسرا شکایت کنید به اتهام مزاحمت عدم تامین جانی ، تهدید به آتش زدن ساختمان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را از طریق دادسرا پیگیری کنید