مشاوره حقوقی رایگان - نامزدم به زور توسط پرسنل کمپ دولتی به کمپ ترک اعتیاد برده اند

نامزدم رو به زور به کمپ ترک اعتیاد دولتی برده اند.
این کار با رضایت پدرش و با زور و ضرب پرسنل کمپ انجام شده است.
سوال من این است که آیا میتوانم وکیلی برایش بگیرم که او را از کمپ خارج کند؟؟
از آنجا که با رضایت خودش به کمپ برده نشده است و این کار جرم محسوب میشود.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرم نیست اما اگر رفتار غیر متعارفی با وی شده است میتوانید .پیگیری کنید