مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور نیروی انتظامی

با سلام خدمت شما عزیزان میخواستم برای دوستم که به علت این که در خیابان منتظر تاکسی بود تا به منزل برگرده ماموران نیروی انتظامی ایشون رو به علت اینکه چهرشون به معتاد ها میخورده میگیرند و داخل حیاط پاسگاه تا صبح نگه میدارند بدون این که یک لیوان آب به او بدهندو من که رفتم دنبالش بهشون پرونده تحت نظر بودن رو نشون دادم و گفتم ایشون دارو مصرف میکند ولی قبول نکردند و گفتم فردا آزاد میشه فردا صبح زود بیا این جا با رئیس صحبت کن فردا صبح که رفتم اونجا من رو انداختن بیرون و داد و بیداد کردن با فحاشی و مریض رو سوار ماشین شخصی کردند و به غربالگری بردند من که جلوی در منتظر بودم با این صحنه مواجه شدم و ازشون پرسیدم چرا به چه علت ایشون مریضه خانواده دارد از ما یک مبلغی بگیرید ولشون کنید با این حرف من رو با کابل و میله ی آهنی زدند به دست و پاهایم و دوستم رو به اردوگاه های اجباری فرستادند تا من نتوانم دنبال کارهایشان بیفتم الان میخواستم از این مامور ها بابت این شکایت کنم نظرتون چیه و آیا میتونم این کار رو کنم یا خیر

پاسخ ها :

شکایت از مامور نیروی انتظامی بردن به اجبار به کمپ ترک اعتیاد کمپ ترک اعتیاد