مشاوره حقوقی رایگان - کمپ اجباری

باسلام این جانب توسط شوهر خواهرم با چندتا رفیق هاش به زور من رو به کمپ بردن...
بنده اعتیاد نداشتم ,, معتاد نبودم ...
و اینکه شوهر خواهرم به کمپ گفته بود منو زنجیر کنن شکنجه کنن ...
واینکه می‌خواست من رو 6 ماه در کمپ بزاره بمونم...
میتونم شکایت کنم ؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه توقیف غیرقانونی را به ثبت برسانید.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
از طریق خدمات قضایی شکایت خودرا به دادسرا ارسال نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتیاد نداشته باشید و ثابت شود می توانید تحت عنوان بازداشت غیرقانونی و آدم ربایی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان آدم ربایی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان توقیف اجباری ، آدم ربایی و ضرب و جرح شکوائیه علیه افراد مذبور تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما اعتیاد نداشته باشید باید ادعای شما مبنی بر عدم اعتیاد اثبات گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ادعای شما مبنی بر عدم اعتیاد اثبات گردد پدر اینصورت بابت توقیف غیر قانونی اقدام کنید