مشاوره حقوقی رایگان - امضاء اثر انگشت

سلام من در حین خواب از من امضاء اثر انگشت و برگه سفید گرفتن خواهشن راهنمایی کنید چکار باید ‌کرد ممنون میشم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

باید ثابت کنید حین خواب بوده و اصل براینه که توی بیداری اثرانگشت زدید البته باید شهودی هم برای تنظیم متن یا قرارداد باشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در حین خواب فقط اثر انگشت می توان گرفت بنابر این امضا باید جعلی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید کنید که در خواب اثر انگشت گرفته شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان گرفتن نوشته شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ادعای شما اثبات بشود قرارداد قابل ابطال می باشد و اعتباری ندارد