مشاوره حقوقی رایگان - گزینش نیروی انتظامی

بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
سلام خدمت تمامی وکلای گرامی.

بنده اوایل سال 1399 در گزینش نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ثبت نام بعمل آوردم در مقطع درجه داری آقایان.
بعد از گذشت تمامی مراحل پزشکی اولیه/ تحقیق/ مصاحبه / پزشکی تخصصی/ مصاحبه سه گانه و ... حفاظت و تحقیقات , به رسته آگاهی تعیین رسته شدم و تمامی مراحل بنده در مهر ماه 1399 تمام شد و قرار شد در اسفند ماه سال 1399 به مرکز آموزش اعزام شوم .
بعد گذشت یک سال یعنی ابان ماه سال 1400 تماس گرفتند پرونده شما در تهران تایید نشده و باید مجدد پرونده رو بروز رسانی کنید .
بنده هم مجدد پزشکی مصاحبه تست ورزش و ... را رفتم .
و متاسفانه مجدد قبول شدم
قرار شد در بهمن 1400 به مرکز آموزش اعزام شوم
که متأسفانه اعزام نشدم و اعلام کردند در کمیسیون گزینش قرار دارید
بعد گذشت 7 ماه یعنی مرداد سال 1401 گفتند در کمیسیون گزینش رای منفی خورده و منع استخدام شدید.

مدرک هم دارم تمام مراحل گزینش رو اون زمان با موفقیت پشت سر گذاشتم و رسته بنده هم اگاهی بوده

دلیل رد شدن بنده هم این بود که
در سربازی دعوا کردن باهام و تبعید شدم اما بدستور سردار انتظامی کشور مجدد دستور انتقال به استان خودم را گرفتم .
و یکی از دلایل دیگر این بود بنده اینستاگرام داشتم و خودم را پلیس اگاهی نوشته بودم
اما هیچوقت سو استفاده یا کاری نکردم
و بدلیل اینکه نا حق دعوا کردن باهام و تبعید شدم
در استوری ( وضعیت ) پیجم نوشتم خداوند هر نظامی رو لعنت کنه حق مردمو پایمال کنه
این موارد هارو اسکرین شات گرفته بودند و روی پرونده بنده قرار داده بودند‌.

حال میخواهم ارزیاب گزینش را شکایت کنم به این شغل علاقه دارم 3 سال عمرم را گذاشتم بیش 20/30 میلیون هزینه کردم بابت رفت آمد

وکیل هم اگر از استان کرمانشاه بود میتواند کارمو درست کنه طبق قانون به شرط کارمو درست کنه مبلغ 30/40 میلیون میدم بهش فقط به شرطی که پروندم رو پیگیری کنه

پروندم هم در حال حاضر تجدید نظر تهران هست
استان کرمانشاه هستم

راهنمایی لازم رو انجام بدید با تشکر
یا حق

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دوست عزیز بعید است وکیل بتواند به شما کمک کند و اصولا بعید است تغییری در نتیجه داده شود لذا بهتر است وقت خودتان را تلف نکنید و به دنبال شغل دیگری باشید.