مشاوره حقوقی رایگان - نیاوردن امتیاز کافی در گزینش نیرو انتظامی

خسته نباشین تورو خدا شما به دادمن برسین بنده فرمانده پایگاه و فرماتده دسته گردان امام حسین و همچین رشته تحربی با معدل 17 دارم و حکم قرانی دارم بسیج فعالم هستم حکم ورزشیم دارم پدرمم جانباز و ایثار گره تمام زندیگم رو صرف بسیج و جهاد خدا کردم الان که واسه نیرو انتطامی ثبت نام کردم تمام مراحل انجام دادم که دست اخر به من میگن استعلام حفاظتی امتیاز نیاوردن به قران من هیچ کاری نکردم لطفاا بگین چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

میتوانم برای شما لایحه تنظیم کنم در صورت تمایل شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

برابر مقررات اعتراض كتبي خود را به تصميمات بفرماييد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام ، کدام استان و شهرستان هستید؟ تماس بگیرید بتونم کمکتان میکنم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل