مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین خانم از شوهر

سلام. برادر من با همسرش مشکل دارن و قصد طلاق دارند اگر قبل از درخواست طلاق از طرف برادرم یا قبل از به اجرا گذاشتن مهر از طرف خانمش اموالی که داره به نام مادرم بزنن بعدا این اموال قابل مصادره است ؟
سوال بعدم این هست آیا درخواست سر کار نرفتن زن از طرف شوهر به عنوان عدم تمکین به حساب می‌آید یا خیر ؟
اگر کسی‌ عدم تمکین زن را بگیرید باز هم باید مهر بدهد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می تواند انتقال دهد اما امکان ابطال به جهت اثبات صوری بودن می باشد
زوج نمی تواند زوجه را از اشتغال منع نماید مگر شغل برخلاف مصلحت و شئون خانواده به تشخیص دادگاه باشد
عدم تمکین ارتباطی به مهریه ندارد ودر هر شرایطی به زوجه تعلق می گیرد

یک وکیل

سلام در صورت فاصله زمانی انتقال بیش از یکسال معمولا دادگاه معامله به قصد فرار از دین رو نمی‌پذیرند و فاصله زمانی کمتر هم بستگی به نوع دفاع طرفین دارد .عدم تمکین فقط نفقه ساقط میشود نه مهریه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص فرار از پرداخت دین صور مختلفی وجود دارد که نیاز به بررسی اسناد خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول خیر است . شوهر فقط می تواند مانع شغلی شود که مخالف مصالح خانوادگی یا حیثیت خود یا زن باشد منع کند به نظر اگر زوجه به کار ادامه دهد عدم تمکین نیست و در هر حال مهریه باید پرداخت شود .