مشاوره حقوقی رایگان - یارانه دختر

سلام.
باتوجه به اینکه فرزندانم نزد مادرشان هستن و دختربزرگم به سن 10سالگی رسیده و از سن حضانت خارج می باشد وخودش می تواندکه انتخاب کندتاباچه کسی زندگی کند وقبل ازاینکه مادرشان یارانه خود وبچه ها رو جداکندقبلن به حساب بنده ازطریق دولت واریزمی شدوحالا به حساب مادرشان واریزمی شه.درضمن مادرشان باحکم نفقه به جداسازی یارانه ها اقدام نموده نه باحکم حضانت.
می خواستم بدونم اگربرای یارانه دخترانم اقدام کنم مجددهمسرم می تواند یارانه ها رووصل به حساب خودش بکند(سوالم مربوط به یارانه دختربزرگم چون ازحضانت خارج است می باشد)اگرجداکنم یارانه دختربزرگم رو،دیگرهمسرم نمی تواندبه حساب خودش وصل کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت دختر با پدرش است مگر اینکه خلاف ان ثابت شود و دخترتانبعد از انکه به سن قانونی رشد رسید باید خودش تصمیم بگیرید که کجا زندگی کند

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام به سازمان هدفمندی یارانه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یارانه دختر شما به حساب مادرش واریز میشود چون با مادر خود زندگی میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در این خصوص می بایست به اداره هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید اما اصولا یارانه دختر به حساب مادرش واریز می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یارانه فرزند به حساب پدر یا مادری واریز میشود که حضانت فرزند بر عهده او است
و دختر 10 ساله غیررشید است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر بزرگ پیش شما زندگی می کنند می توانید یارانه او را جدا کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شخص رشید خود می‌تواند نسبت به جداسازی یارانه خویش اقدام کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سازمان هدفمندسازس یارانه ها مراجعه نمایید