مشاوره حقوقی رایگان - بعد از فوت شوهر حضانت فرزند با کیست

سلام من شوهرم یکساله فوت کرده دوتا دختر دارم 2/5ساله و 4ساله میخام بدونم حضانت بچه هام با کیه کجا باید برم همش منو تهدید میکنن بچه هارو میخان از من بگیرن باید چیکار کنم و اینک پدربزرگشان الان رفته یارانه بچه هامو جدا کرده ک ب کارت خودش بره میگه قیم بچه منم هرکار بخام میکنم و اینک بچه ها پیش من هستن میتونم بچه‌ها رو ندم ببره پدربزرگ و اینک می‌تونه از من بگیره بچه هارو

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید با قانون جدید اولویت حضانت بچه ها بر خلاف قبل با مادر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزند بعد از فوت شوهر با مادر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حضانت با شماست جای نگرانی نیست مگر صلاحیت نداشته باشید
ولایت با ولی قهری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت فرزندان بر عهده شماست و پدربزرگ تنها قیم آنها محسوب میشود‌.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در شرایط عادی حضانت فرزندان تا 7 سال تمام با مادر است. لیکن طبق ماده 43 قانون حمایت خانواده بعد از فوت شوهر حضانت فرزندان با مادر می باشد مگر این که دادگاه مصلحت نداند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پدربزرگ ولی قهری است ولی حضانت فرزندان بر عهده مادر است مگر عدم صلاحیت مادر اثبات شده باشد

از بابت یارانه فرزندان ، شما میتوانید شکایت نماید و چون حضانت فرزند بر ‌عهده شما است باید یارانه به حساب شما واریز گردد

پدربزرگ مکلف است که نفقه نوه ها را پرداخت نماید مگر پدربزرگ توان مالی نداشته باشد
و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

حضانت فرزندان با توجه غبطه فرزندان با مادر است پدر بزرگ فقط ولی قهری میباشد در مورد نققه و یارانه فرزندان میتوانید اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پدر بزرگ ولی قهری می‌باشد اما حضانت با مادر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت فرزندان با شما می‌باشد از این بابت نگران نباشید

قانون از شما حمایت می‌نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پدربزرگ برای قیم شدن بچه‌ها حتماً باید از اداره سرپرستی حکم گرفته باشد نفقه فرزندان نیز با ایشان است و می‌توانید طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام.
به تهدیدها اعتنا نکنید.
شما می توانید حضانت بچه هاتون رو بگیرید و بعد از آن یارانه ی آنها را هم بگیرید.