مشاوره حقوقی رایگان - تغيير عنوان شكايت

سلام من از فردي شكايت كردم كه عنوان شايتم درست نبوده دادگاه اعتراض به قرار منع تعقیب براي من صادر كرده من در تجديد نظر حكم دادگاه ميتونم عنوان شكايتم را تغيير بدم وطبق آن عنوان متن شكايتم را بنويسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت بتید مجددا شکایت کنید چون در قبلی قرار منع تعقیب صادر کرد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در شکایت کیفری ضرورت به تعیین عنوان شکایت وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر به نظر دادگاه کیفری جرمی واقع شده باشد، دادگاه راسا می تواند بر اساس عنوان صحیح رسیدگی و حکم صادر کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید دوباره شکایت
خود را به نحو صحیح اقامه نمایید یا در لایحه تجدیدنظرخواهی ، به صورت دقیق جرم انجام شده توسط متهم را توضیح بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ذکر عنوان شکایت در شکوائیه زیاد اهمیتی ندارد و قاضی اگر اتهام را وارد بداند هر عنوانی که وارد باشد براساس آن قرار جلب به دادرسی صادر می کند و پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می کند و اگر اتهام را وارد نداند قرار منع تعقیب صادر می کند.
شما می توانید در مهلت قانونی اعتراض خود را ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید شکایت با عنوان درست مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
موفق نشدید مجدد طرح شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام خیر دادخواست جدید ارایه نمایید