مشاوره حقوقی رایگان - تغيير عنوان شكايت

سلام من از فردي شكايت كردم كه عنوان شکايتم درست نبوده دادگاه اعتراض به قرار منع تعقیب براي من صادر كرده من در تجديد نظر حكم دادگاه ميتونم عنوان شكايتم را تغيير بدم وطبق آن عنوان متن شكايتم را بنويسم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر باید شکایت جدید مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به موضوع دارد و رویه شعبه و اوضاع و احوال پرونده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مرجع قضایی راسا میتواند با عنوان صحیح، شکایت را پیگیری کند