مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح و رفع مشکلات حکم دادگاه

سلام،
چنانچه فونت حکم دادگاه تغییر داده شده و غلط های املایی آن اصلاح شود، در استفاده از آن مشکلی وجود دارد؟
در این مورد به هیچ عنوان اطلاعات یا متون حکم تغییر داده نمی شوند و تنها غلط های املایی فاحش مثل «رای صاده ضوری بوده» به «رای صادره حضوری بوده» تغییر داده شده و تعدادی ویرگول در قسمت هایی که باید ویرگول قرار میگرفت قرار داده شده و فونت کمی بهتر شده است، این اصلاحات حکم دادگاه را دچار مشکل کرده و نمی توان از آن استفاده کرد یا چنین اصلاحاتی مجاز است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما به هیچ وقت نمی‌تونید در حکم دادگاه تغییری ایجاد کنید حتی یک نقطه مگر از دادگاه اصلاح آن را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست اصلاح دادنامه به علت سهم قلم را به دادگاه صادرکننده حکم بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به این دارد که شما میخواهید این نسخه جدید از دادنامه را کجا ارایه دهید؟ قانونا شما باید زمانی که متوجه این اشتباهات وارده در رای شدید از شعبه درخواست اصلاح ان را کنید تا مجددا به شما ابلاغ شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سهو قلمی داشته باشد می توانید درخواست بدهید تا دادگاه صادر کننده حکم اصلاح کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست اصلاح دادنامه فقط از دادگاه ممکن است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

هرگونه اصلاحات میبایست صرفا توسط دادگاه انجام شود و اجازه هیچگونه تغییراتی در دادنامه ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حکم دادگاه تغییر نمیکند فقط شعبه مربوطه اصلاحات تایپی را انجام میدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای اصلاحی به ضمیمه رای قبلی با هم قابل استفاده هستند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصلاح سهو قلم را می توانید از طریق دادگاه بخواهید و اصولا نباید تغییری در رای دهید