مشاوره حقوقی رایگان - کوچه ای از خیابان بنی هاشم

کوچه ای که با عرض هشت متر یا کمی کمتر یا بیشتر که ته آن به خیابانی میرسد را برای هیتی بسته اند همسایه های یک ساختمان که در حیاط ان هیئت عزاراری است و جلوی رفت و آمد مارو هم میگیرن که تو کوچه خودمون نریم . آیا از نظر قانونی میتواند همچین کاری کند ؟؟؟ از شما وکیل محترم تقاضا می کنم مطلع کنید بنده را بابت حق خودم ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . میتوانید از طریق مامورین سد معبر شهرداری اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هیچ شخصی نمیتواند بدون اجازه ، کوچه را مسدود نماید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خیر حق ندارند برای کسی مزاحمت ایجاد کنند و درصورت شکایت به رفع مزاحمت هم محکوم خواهندشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر از طریق کلانتری صورتجلسه و تحت عنوان ممانعت از حق و مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین حقی ندارند میتوانید از طریق 110موضوع را صورتجلسه و شکایت و پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نمی توانند چنین اقدامی نمایند با 110 تماس بگیرید
شکایت رفع مزاحمت و ممانعت نمایید