مشاوره حقوقی رایگان - همسایه مزاحم

با سلام همسایه ما MDFساز هستند و چون کارگاه شونم کوچکه میاد دم در کار میکنه هم سد معبر دارد و هم سر وصدای ابزاراش و بعضی شب هاهم تا نیمه شب کار میکنه و چون بنده کنکوری هستم هم مزاحم خواب و هم درس خواندنم میشود میخواستم بدونم میتوان شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که امکان حل مشکل به صورت دوستانه وجود نداشته باشد
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به عنوان مزاحمت با تامین دلیل و شهادت شهود شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول دلایل کافی جمع کنید و سپس شکایت