مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل با موضوعات متفاوت

با سلام بنده و یک شخص دیگر چندین شکایت با موضوعات مختلف از همدیگر کرده ایم
موضوعات توهین - تهدید - فحاشی - ضرب و جرح - ممانعت از حق - تصرف عدوانی - تخریب و قطع درختان - تخریب جوی آبیاری و تقریبا 4 تا شکایت متقابل صورت گرفته که هرکدام در دادسرا در شعبه های مختلفی در حال بررسی هست الان سوالم اینه با توجه به موضوعات بنده میتوانم درخواست تجمیع پرونده ها و رسیدگی در یک شعبه را بدهم چون ظاهرا پرونده های کیفری و حقوقی در شعبه های متفاوت بررسی میشود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط کیفری ها را میتوانید درخواست تجمیع بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تجمیع و لف شدن پرونده های کیفری با یکدیگر میتوانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای تجمیع و لف شدن پرونده های کیفری با یکدیگر میتوانید اقدام کنید باید پرونده ها بهم مربوط باشد