مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرایدار

با سلام 4 سال پیش یک خانوده بواسطه معرفی یکی از ساکنان مجتمع بدلیل اینکه بضاعت مالی نداشت در سوییت سرایداری سکنی گزید و هیچ قراردادی دال بر سرایداری با ایشان بسته نشد.
ایشان حقوق 250000 تومانی جهت امر نظافت و نگهبانی از ساکنین مجتمع دریافت میکرد.
از همان ابتدای امر بدرستی برنامه نظافت را انجام نمیداد و پایان هفته- روزهای تعطیل و ایام عید نیز در مجتمع حضور نداشت.
وقتی به ایشان اعتراض میکردیم میگفت من با مدیر هماهنگ کرده و وظیفه من نگهبانی نیست. لازم بذکر است که از همان ابتدای سکونت شروع به انجام کارهایی از قبیل فروش سبزی و زغال فروشی-فروش اسباب بازی و مواد خوراکی در پارک- اجاره موتور شارژی در پارک می نمود و جهت این امور از انبارها و پارکینگ اهالی مجتمع نیز استفاده می نماید.
بدلیل عدم رعایت شئونات اسلامی- درگیری با اهالی ساختمان و کم کاری از شهریور 1397 توسط مدیر به ایشان بطور شفاهی ابلاغ شد که باید سوییت را ترک کند ولی ایشان حقوق ماهیانه خود را که بدلیل عدم رضایت به ایشان داده نشده بود را مطالبه کرد و در دی ماه 1397 حقوق ماهیانه ایشان بطور کامل پرداخت و به ایشان ابلاغ شد که سوییت را تخلیه کند. تاکنون پس از گذشت 6 ماه از ان موقع سوئیت را تخلیه نکرده حال باید چه کنیم؟
با تشکر از مشاوران بزرگوار

پاسخ ها :

سرایدار تخلیه سرایدار