مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار ساختمان

سلام برای یک ساختمان 20 واحدی در حال جذب یک سرایدار ايرانی هستیم
با این شرایط که ایشان می‌توانند بیرون شاغل باشند و فقط یک الی دو ساعت در روز در اختیار ساختمان باشند و در واحد سرایداری ساختمان مستاجر باشند.
آیا میتوانیم در یک قرارداد ، اجاره و خدمات ذکر شده را تنظیم نموده و اجاره و دستمزد را بصورت تهاتر قید نماییم. با یک دستمزد جزئی ماهیانه یک و نیم میلیون تومان؟ سپاس ، لطف میکنید اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در قرارداد به صورت کامل مشخص شود که قصد طرفین سرایداری نمی‌باشد

اگر قصد طرفین سرایداری باشد اگر قراردادی بر خلاف آن نیز تنظیم شده باشد حقوق سرایدار از بین نمی‌رود و می‌تواند به آن استناد کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید قرارداد دقیق و تخصصی تنظیم نمایید تا بعدا از بابت بیمه و حقوق ماهیانه و سنوات مشکل ایجاد نگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز توافقیست بسته به پذیرش ایشان دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله‌‌؛ امکان‌پذیر است. العقود تابعة القصود. بنابر اصل حاکمیت اراده‌ها و ماده 10 قانون مدنی، چنین قراردادی صحیح و نافذ است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میشه به شرطی که سرایدار در یک جایی کارکنه و بیمه براش واریز کنند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید قرارداد به گونه ای تنظیم و نوشته شود که رابطه کاری بین طرفین ایجاد نشود در غیر این صورت کارگر می تواند بابت بیمه، سنوات و سایر مزایا بعدا ادعا کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله موردی ندارد میتوانید توافق کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابلیت بررسی خیر بدین شکل دچار مشگل خواهید بود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منعی ندارد،ولی در صورتیکه مبلغ وصولی سرایدار بابت میزان ومدت کارانجامی کمتراز قانون کار باشد،توسط وی قابل مطالبه درآینده خواهد بود.