مشاوره حقوقی رایگان - قدمی جلو تر از جرایم رایانه ای

سلام و وقت بخیر

بنده به راهنمایی جدی احتیاج دارم شرایطم خاص هست و راستش نمی‌دونم حتی چطور باید مطرح بکنم
بنده مدت زمان طولانی بود که دستگاه تلفنم هم بود و هر روز هم موضوع تازه ای برای من پیش نیومد و میفهمیدم که فرد هکر از خیلی چیزها باخبر شده .
1_ اینکه هر شماره ای ثبت نام میکنم این فرد بزهکار داره و مزاحم من میشه در تمام آپ ها اصلا هم نمی‌شناسمش و فقط شماره ای دارم ازش در مجازی برای خودش فعالیت می‌کنه اما بقیه رو راحت نمی‌ذاره
2_لوکیشن دقیق رو پیدا کرده و افرادی رو می‌فرسته به صورت رمزی چیزایی بپرونن که من بفهمم از طرفی اونم و اذیتم می‌کنه
3_ چند وقت پیش که هم صد در صدی شده بود گوشیم ولی نه داغ میکرد نه نشونه ای داشت من رو از دوربین میدیدن و صدامو میشنیدن من هم تو یه خونه خودمون معمولا بی حجابم و رابطه پدر مادرمو و همه چیز خانوادمو دیده و لذت برده صدای هممونو شنیده

4_ اینا رو از کجا فهمیدم ؟ از اونجایی که هر چی دیده بودن در توییتر منو با پیج فیک دنبال میکردن و قسمتی از اون چه که دیده بودن رو در بیو توییترشون می‌نوشتم تا منو دچار آزار و اذیت کنن این بزهکار به نحوی اینتراکشن برقرار میکردن برای مطلع کردن من از اون چه که بر سرم اوردن

5_زمانی که با این شخص چت میکردم و فقط من حرف میزدم و ایشون صحبتی نمی‌کرد چون ایشون می‌دونه با چت میشه آی پی پیدا کرد اما من نمی‌دونستم :)
مگر بدست آوردن آی پی فقط با رضایت قاضی مقدور نبود پس چطور برخی اینقدر راحت همه کار میکنند
این فرد کد ملی منو داره
این فرد می‌تونه تمام راز و رمز زندگی منو بفهمه از کد ملی چی مهم تر آخه خواهشاً بهم کمک کنید این آدم می‌دونه من سابقه افسردگی دارم جایی رو هم بلد نیستم باید خانواده ببرتم فتا اونا گردن نمیگیرن من شدیداً به کمک احتیاج دارم من فکر کردم این فرد آدم درستیه که درد دلمو گفتم و گفتم در بیمارستان بخش روان بودم اون هی داره بیشتر اذیتم می‌کنه چون خانواده حوصله ندارم شکایت کنه چون خودشونو مقصر شناخته میشن یه فرد سالم رو قاطی دیوونه ها گذاشتن فقط برای اینکه نمی‌تونستم نیازاش رو بفهمم ،خواهشا بهم کمک کنید .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما خیلی طولانی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد