مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ماده 442

سلام اگه بخواهیم درخواست تسلیم به رای قاضی یا همون 442 بدیم ... مدارک پزشکی یا چیز خاصی هم باید ضمیمه کنیم تا کمتر بشه حبس یا فقط در خواست بدم ... بعد برای حبس4 سال 1/4. چقدر کم میشه تقریبا ممنون راهنمایی کنید فوری هست تقاضا پابند کی میتونم بدم داخل برم یا از همون بیرون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید مدارک پزشکی یا چیزهای دیگر هم پیوست درخواست کنید. بسته به نظر قاضی دارد تا 1/4 به خواست خودش کم می‌کند.
پابند بعد از رفتن به زندان باید درخواست داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست و تا 1/4 از مجازات کسر خواهد شد
با موافقت قاضی ، از یک روز تا یک سال از مجازات کسر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از اتمام مهلت تجدیدنظر خواهی می توانید تسلیم به رای شوید و درخواست تخفیف مجازات بدهید و دادگاه می تواند تا یک سال تخفیف بدهد یعنی تا یک چهارم می تواند تخفیف بدهد.
برای پابند از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با توجه به تصریح ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 مبنی بر تا یک چهارم تعیین شده را کسر می‌کند اعمال مقررات تخفیف مجازات موضوع این ماده و تعیین مجازات به کمتر از یک سال حبس در فرض پرسش فاقد منع قانونی است؛ بنابراین نظریه اکثریت قضات محترم دادگستری شهرستان سوسنگرد استان خوزستان، در نتیجه مورد تایید است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع جرم دارد جهت پابند الکترونیکی، لکن، اصولا یک چهارم کسر می‌شود آن هم با شرایطی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مدارک دیگر خود را هم ارائه کنید تا حداکثر تخفيف در نظر گرفته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قبل از اتمام مهلت تجدیدنظر خواهی می توانید تسلیم به رای شوید و درخواست تخفیف مجازات بدهید و دادگاه می تواند تا یک سال تخفیف بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا 1/4.
نیاز به ضمیمه ی چیزی نیست.
بعد از ورود جهت پابند از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک خود را دارید ارایه دهید و درخواست تسلیم به رای کنید تا یک چهارم معمولا کاهش میابد . برای پابند نیز میتوانید تقاضا دهید