مشاوره حقوقی رایگان - ماده 442

سلام خدمت شما عزیزان. بنده تخفیف مجازات زدم نوشته تخفیف و حق تجدید نظر خواهی مفتوح میباشد نماینده دادستان در دادگاه حضور ندارد و پرونده ختم رسیدگی بشرح 3 سال حبس و 15 میلیون جریمه و رای قطعی حال میخواستم برای پابند اقدام کنم اگه خودم برم اجرای احکام منو دستگیر میکنن یا درخواست پابند و بدم و بعد خودم باید تحویل زندان خودمو بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت یک سوم از مجازات تعزیری درجه7 میتوانید تحت شرایطی درخواست پابند الکترونیکی دهید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بعد از تحویل بایستی اقدام کنید.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
درخواست پابند باید از طریق شورای طبقه بندی زندان صورت بگیرد
و شرایطی دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به زندان بروید و از درون زندان درخواست پا بند بدهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

پس از گذشت یک سوم از مجازات تعزیری درجه7 میتوانید تحت شرایط خاص درخواست پابند الکترونیکی دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله با توجه به صدور رای قطعی در صورت مراجعه دستگیر خواهید شد. بهتر است امور خود را ب وکیل بسپارید یا ابتدائا درخواست خود را ثبت و سپس خود را تحویل دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا وارد زندان شوید بعد از مدتی درخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید