مشاوره حقوقی رایگان - تعهد گرفتن

سلام گرفتن تعهد محضری از ساختمان ساز که در مجاورت ما ساختمان ساخته و یکبار خسارت زده و چون بناش مشکل داره و به کمیسیون هم رفته برای جبران خسارتی که احتمال داره در اینده بر اثر زلزله یا طوفان ریزش کنه و ب ساختمان ضرر بزنه مفید و کاربردی هست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید تعهد به پرداخت خسارات احتمالی آینده را نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تعهد هم که نباشد اگر ضرری وارد کند به موجب قانون باید جبران کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید موثر باشد و معتبر است و قابل استناد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما فکر میکنید ساخت و ساز مشکل داره از طریق کمسیون ماده صد اقدام کنید و هر خسارتی پیش آید قابل مطالبه هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورت ورود خسارت مستقیم و عدم رعایت نظامات باید جبران نمایند