مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی اجرای احکام

سلام. بنده به دلیل حکم قطعی به 6 ماه حبس محکوم شده ام و شاکی در اجرای احکام تقاضای ممنوع خروجی بنده کرده و اجرای احکام منو ممنوع خروج کرده... مدت زمان دستور ممنوع خروجی اجرای احکام 6 ماه است یا دائم است؟ اگر 6 ماه است آیا قابل تمدید است؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شش‌ماه و قابل تمدید است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شش ماه و قابل تمدید است
بعد از اجرای حکم بی اثر می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ در واقع هر شخصی به هر دلیلی که ممنوع الخروج شده باشد باید از همان ارگان اجازه رفع ممنوع الخروجی خود را دریافت کند و در مورد بدهکاران نیز یا باید بدهی خود را به صورت کامل پرداخت کنند و اجازه نهاد مربوطه را دریافت کنند و یا رضایت طلبکار را به نحوی جلب کنند. در مواردی که شخصی ممنوع‌الخروج گردیده باشد و بنا به ضرورت بخواهد برای یک نوبت حداکثر به مدت شش ماه از کشور خارج شود خود یا اشخاص ثالث باید ملکی را جهت تضمین مراجعت مدیون به کشور معرفی و در صورتی که ملک در رهن و یا بازداشت نباشد پس از ارزیابی توسط کارشناس رسمی می تواند از کشور خارج شود. با توجه به ماده 133 قانون آیین دادرسی کیفری، این اجازه به داگاه داده شده‌است که پس از بررسی اهمیت و دلایل وقوع جرم، حکم ممنوع الخروج بودن متهم را صادر نماید. مدت اعتبار این قرار 6 ماه یکبار است، اما اگر دادگاه لازم بداند می‌تواند هر 6 ماه یکبار آن را تمدید کند. این قرار پس از ابلاغ ظرف 20 روز در دادگاه تجدیدنظر استان قابل اعتراض است در صورتی که این قرار از سوی مرجع صادر کننده فسخ شود و یا از سوی مرجع تجدیدنظر نقض گردد، دادگاه بدوی موظف است تا اطلاعات لازم را به مراجع ذیربط انتقال دهد تا هرچه سریع‌تر اقدامات لازم برای ممنوع الخروج بودن شخص انجام پذیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شش ماه هست و قابل تمدید نیز میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا شش ماه است . اما تحت شرایطی قابل تمدید است