مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اجاره نامه

14 نفر شریک در سال 1380 خانه کلنگی را که دارای یک باب مغازه خوار و بار فروشی و بسته بود به قصد ساخت و ساز خریداری نمودیم برای دنبال کردن کارهای اداری ساخت و ساز به یکی از شرکا وکالت کاری دادیم که کارها ا دنبال بکند ضمنا یک اجاره نامه صوری یکساله هم برای مغازه به ایشان دادیم تمام اسناد انتقال و اجاره نامه همزمان انجام شد که بعد تخریب و ساخت و ساز را شروع کردیم پس ساخت به اختلاف بر خوردیم و چند سال بعد در سال 1386 همان شریکی که اجاره نامه یکساله به نامش بود و هیچگاه کاسبی در مغازه نداشته بون بدون اجازه مغازه را تصرف و از آن زمان تاکنون در آنجا کار می کند. در تقسیم نامه های عادی و صورت‌ جلسات متعدد هم بارها نوشته ایم که مغازه ملکی و سرقفلی متعلق به همه شرکت است
آیا به استناد اجاره نامه صوری یکساله فوق که به علت تخریب و ساخت و ساز هیچگاه هم اجرا نشده و مدت آن هم در سال 1381 به پایان رسیده است شریک متصرف بدون اجازه سایر شرکا چه وضعی دارد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد و شروط قرار داد اجاره خواهد داشت
ولی شما با توجه به قرار داد اجاره می توانید دادخواست تخلیه ملک را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای مناسب خلع ید یا تخلیه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
لکن مطابق آنچه در سوال آمده است امکان تخلیه متصور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این قرارداد اجاره که مهلتش تمام سه و در ثانی با توجه به صوری بودن قابل ابطال هست و این شریک مانند شرکای دیگر سهم مشاعی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب نظر میرسد با توجه به شرح سوال بتوانید درخواست تخلیه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست. تخلیه به استناد قرارداد بدهید