مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن از تاریخ اعلام شده از وقت نظارت تعیین شده

با سلام و احترام.
بعد از گذشت چند روز از تاریخ اعلام وقت نظارت در دیوان عدالت اداری کماکان در روند پرونده هیچ گونه تغییر و اطلاع رسانی صورت نگرفته. ممنون میشم بفرمایید نهایت چقدر طول میکشه که اطلاع رسانی بشه و تا چه مدت باید صبر کرد و مراحلی که باید صورت بگیره رو ممنون میشم توضیح بدید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
رسیدگی در دیوان عدالت اداری زمانبر است و ممکن است وقت نظارت چندبار تجدید شود.
باید صبور باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست هر چند ممکن است وقت نظارت دوباره تجدید شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نظارت مربوط به امور. داخلی شعبه می باشد زمان مشخص نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان بررسی پرونده قابل پیش بینی نیست میتوانید حضوری به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید