مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور سند

سلام. اداره ثبت از صدور سند خودداری میکند. بدلیل مغایرت گزارش نظام مهندسی با پایان کار ساختمان. نظام یکی از پارکینگها را همراه با مزاحم گزارش کرده و پایان کار بدون مزاحم. هر دو بر نظر خود تاکید میکنند. اصل وجود پارکینگ را هر دو قبول دارند ولی ثبت با طرح مغایرت از صدور سند خودداری میکند. راه حل مشکل چیست؟ با احترام

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت بروز اختلاف میتوانید از طریق دادگاه طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام اداره ثبت به صدور سند مالکیت را به طرفیت اداره ثبت و سازمان نظام مهندسی و شهرداری اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم همکاری دعوای مناسب جهت الزام ثبت به صدور سند طرح شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست الزام اداره ثبت به صدور سند رسمی را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

میتوانید الزام ثبت را جهت صدور سند مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مناسب حقوقی طرح و تقدیم نماید